2018 legjobb blogjai

2018-ban ötödik alkalommal díjazta a Cosmopolitan Magyarország legjobb bloggereit. A listát a hat tagból álló zsűri állította össze . A zsűri tagjai a következők: Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Farkas Dániel, Youtube-szakértő, Zalai Ágnes, digitális stratéga, Oravecz Nóra, énmárka- és storyelling stratéga, Szabó Gergő, a Special Effects Media társalapítója és Csiszár Gergő, a Post for Rent társalapítója. A Cosmopolitan blogger díjra jelentkezőknek egy nagyon szigorú rostán kellett átesniük, hogy végül átvehessék a díjat és a vele járó nyereményeket. Ne, de nem csigázlak tovább. Jöjjenek 2018 legjobb blogjai.

Az Év Bloggere: Pusztai Olivér, Stíler blog

Az Év Vloggere: Kovács Dorottya

Az Év Gasztrobloggere: Iklódi Dóra, Wander. Food. Wonder

Az Év Travel Bloggere: Mátai András, utazgatok.hu

Az Év Fashion Bloggere: Csalár Bence, bencecsalar.com

Az Év Beauty Bloggere: Kertész Kriszta, Green Veda

Az Év Fitness Bloggere: Gökler Kriszti

Az Év Felfedezettje: Győri Zoltán és Réka, Mit játsszunk? blog

Az Év Instája: Kórusz Bea, @mysecret.fashiondiary

Az Év Női Influencere: Kulcsár Edina

Az Év Férfi Influencere: Dancsó Péter

Az Év Gasztroinfluencere: Fördős Zé

Az Év Travel Influencere: Nánásiék

Az Év Beauty Influencere: Viszkok Fruzsina

Az Év Fashion Influencere: Kovács Dorottya

A Közönség Kedvence:  Alexy Vivien

Ha nem is vagy egy igazán blog mániás típus ezeket a neveket biztosan Te is ismered. Akadnak köztük olyanok, akiknek a média segít a népszerűségben, de vannak köztük szép számmal olyan fiatalok, akik az áldozatos és szorgalmas munkának köszönhetik, hogy mára a fél ország ismeri őket.

Közéjük tartozik Dancsó Péter is a Videómánia csatorna gazdája, aki hazánk egyik legnépszerűbb vloggere. Rengetegen nézik a vicces és gúnyos videóit, amikben egyedi humorával állít görbe tükröt bárki elé.

Ebben a kategóriába tartozik Viszkok Fruzsi is, akinek egy életmód You Tube csatornája van, ahol sminkkel, ételekkel, mozgással és a saját magánéletével kapcsolatos videóit osztja meg már évek óta. Mára már olyan népszerű, hogy 374 255 követője van a You Tube csatornáján és több ízben elismerték a munkáját.

Ahogyan Fruzsi úgy bárki eljuthat idáig csak nagyon sokat kell dolgozni és következetesen építkezni. Bár sokan azt gondolják, hogy ez a munka a lazításról és a semmitevésről szól, azonban a valóság az, hogy rengeteg munka van ezek az eredmények mögött. Éppen ezért csak kevesen jutnak el idáig.

 

 

 

Leave a Reply