Látod, hogy profi szövegíró segítségére lenne szükséged, de még nincs pontos elképzelésed mit is szeretnél? Az alábbi alapcsomagok közül választhatsz, vagy ha egyedi igényeid vannak, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot.

1.alap csomag: havi 1 hírlevél + havi 2 blog bejegyzések + 10 közösségi poszt.

A rendszeres kapcsolattartás a célközönséggel nagyon fontos, így a havonta 1 hírlevéllel valamennyire folyamatosan képben maradhatsz. A 2 blogbejegyzéssel pedig látják már, hogy rendszeresen időt szakítasz a célközönséged tájékoztatására, segítségnyújtásra. Ez az a minimális kommunikáció mennyiség, amire minden vállalkozásnak szüksége van.

2. a törekvők csomag: havi 1 hírlevél + havi 2 blogbejegyzés + 1 mini tudásanyag (10 hírlevél) + 20 közösségi poszt.

Ez a csomag megadja az alapvető kommunikációs lábat egy tudásanyaggal kiegészítve, amivel nem csak több érdeklődőd lesz, de az e-mail adatbázisod is szépen gyarapodik majd.

3. a mindent bele csomag: havi 1 hírlevél + havi 4 blogbejegyzés + 1 mini tudásanyag (12 hírlevél) + évente 3 PR cikk + évente 3 cikk jó minőség hírportálokban, blogokban + havi 2×15 közösségi poszt.

Ez az a csomagunk, ami azoknak a vállalkozóknak készült, akik szeretnék, hogy néhány éven belül valóban sikeresek

Szövegírás ajánlatok

Törekvő csomag

legyenek. Ennek a segítségével már folyamatosan megjelenhetsz a célközönséged előtt és a keresőoptimalizálási folyamatokat is nagyon jól támogathatod a szövegekkel.

De ezeken kívül bármilyen elképzelést nagyon szívesen megvalósítok, egyedi igények esetén személyes tárgyalás keretében egyeztetjük az elképzeléseidet.