Kinek szól? Kezdőknek, haladóknak! Nézd meg, videóban elmondom a lényeget.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wmlY9wxdIz8[/embedyt]

Itt tudod elkérni a tréninget.

[xyz-ihs snippet=”leadpage3form”]

Blogírás tippek? Néha jól jönne pár pótolhatatlan kreatív szövegírás tanács, igaz? Valami hihetetlen új ötlet szeretnél? Megoldást a magasabb megtérülésre?

Bökönyi Norbert- AdWordsHirdetés.com

Bökönyi Norbert

Online marketing szakember
Blogirasa.hu

Új vagy még a blogírás területén? Vagy már régóta próbálkozol a kreatív szövegírás ezen formájával? De nem tudod, hogy miért nem érkeznek a látogatók, érdeklődők? Hol maradnak a konverziók? Néha elbizonytalanodsz? Érdemes egyáltalán folytatni? Igen!

Akár kezdő, akár haladó vagy a kreatív szövegírásban, itt és most lesz pár hasznos tippem, amely neked is segít eredményesebbé tenni az értékesítésedet, amiknek a segítségével sokkal jobb és vonzóbb szövegeket írhatsz majd.

Kiknek szánom a Blogírás Tippsorozatomat?

Cégvezetőknek

Azoknak a cégvezetőknek, akik szeretnék folyamatosan frissíteni a weboldaluk tartalmát, maguk írni a hírleveleket vagy a közösségi posztokat és sokkal jobb minőségű ajánlatokat és reklám anyagokat létrehozni. A kreatív szövegírás egy vállalkozás minden feladatánál lényeges elem. Tegyél érte, hogy Te is jobb lehess benne.

Tulajdonosoknak

Sok cégtulajdonosnak már nincs ideje a vállalkozása blogjával vagy egyéb szöveges tartalmával foglalkozni. De ez nem azt jelenti, hogy nem kell magas szinten értenie ehhez is. Az az igazán jó vezető, aki minden területhez értékes hozzászólásokkal tudja segíteni az alkalmazottak munkáját.

Marketingesek

Minden marketinges kreatív szövegíró is, de nem minden kreatív szövegíró…. Vagy hogy is van ez? Sokan azt gondolják, hogy egy marketinges már biztosan ért a szövegíráshoz is. De ez nem igaz. Lehet, hogy nagyon jó sok marketing eszközzel, de nem biztos, hogy a kreatív szövegírás is az erőssége. Ha úgy érzed ez Rád is igaz, vagy csak a kedvenc marketingesednek szeretnél segíteni, akkor mindenképpen töltsd le a Blogírás Tippsorozatomat.

Értékesítőknek

Egy jó értékesítőnek az egyik legfőbb fegyvere a szó, ezért nagyon jól kell tudnia bánni vele, ha sok eladást szeretne realizálni. Azonban a verbális és az írott szövegalkotás némileg eltér, ezért minden értékesítőnek érdemes folyamatosan képeznie magát mind a két területen.

Asszisztenseknek

Blog írása, hírlevél szerkesztés, ajánlat készítés, ügyfél levelezések. Ezek mind beletartozhatnak egy asszisztens feladatai közé és elengedhetetlen hozzájuk, hogy kifejezetten jól értsen a kreatív szövegalkotáshoz. Szánd rá ezt a kis időt a Blogírás Tippsorozatomra, hogy a jövőben sokkal egyszerűbben és hatékonyabban végezhesd el a feladataidat.

Pontosan ezért készültem neked blogírás tippekkel!

Ugyanis folyamatosan figyelem a vállalkozások meglévő blogjait (vagy éppen arra leszek figyelmes, hogy egy adott cégnek mennyire jó lehetőség lenne, mégsem él vele) és azt látom, hogy nagyon kevés és sok esetben rövid, kicsit unalmas írások születnek. Ennek a legfőbb oka, hogy a cégvezetőknek nincs ideje hetente órákat tölteni a bejegyzések megírásával, de ha szakmailag felkészültebb leszel ezen a téren már lényegesen rövidebb idő is elég lesz, mint eddig.

Ezért neked is szükséged van az blogírás tippjeimre!

Sokszor tapasztalod, hogy csak ülsz egy üres szöveges dokumentum felett és nem tudod, hogy miről írj? Vagy éppen lenne ötleted, de nem tudod, hogyan öntsd szavakba? Ne aggódj nem vagy ezzel egyedül, és én most segíteni fogok Neked, hogy a jövőben ne találkozz ezekkel a problémákkal.

Itt van a megoldás! Csak ki kell nyújtanod a kezed érte és az öledbe pottyan!

[xyz-ihs snippet=”leadpage”]

Nincs időd, kapacitásod a nyomozásra?

Ezt én nagyon jól tudom, éppen ezért készítettem el blográs tippsorozatomat, melynek segítségével kézzelfogható információkra teszel szert.

Mennyi időre van szükség ehhez?

Mindössze heti néhány perc ráfordítással eléred, hogy könnyebben menjen a szövegírás. A blogírás tippek elolvasása és megvalósítása után máris jobb eredményeket fogsz realizálni!

Kinek szól?

Kezdőtől a haladóig. Ha már írtál saját szövegeket, bejegyzéseket akkor találsz majd benne olyan tanácsokat, trükköket, ötletelek, amik biztosan segítenek majd a fejlődésben.

Hogyan épül fel az blogírás tipp sorozat?

Nem ismerhetem a te szövegírás tudásszintedet, éppen ezért az anyagok a kezdőtől a haladóig épülnek fel. Fontos buktatókról lesz itt szó, amelyek olykor egyértelműek, hogy a legszívesebben a falba vágnád a fejed, de mégis 10-ből 7-9 ember elköveti őket.

Ne késlekedj… Nem tudom kontrollálni a blogírás tudásanyagra jelentkezőket!

Ne késlekedj! Kérd most, mert nagyon sokan jelentkeznek rá, mert rengeteg oldalon, partnernél beharangoztam ezt a képzést. Sajnos nincs ráhatásom arra, hogy hány versenytársad szerezheti meg előtted… Az információ manapság kincs! Egy tollvonással megelőzhetnek a többiek, ha nem vagy gyors, figyelmes. Szóval kérd és kezd el minél hamarabb alkalmazni az itt tanultakat.

[xyz-ihs snippet=”leadpage2form”]

Tudd meg, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra a kreatív szövegírás és ezeket hogyan tudod hatékonyan kiaknázni. Ehhez nincs más teendőd, mint:

  • Kérni a blogírás tippsorozatot, azaz feliratkozni.

  • Megerősíteni a jelentkezésedet, egy levelet fogok neked küldeni a megadott email címedre.
  • Ha spambe, promóciók fül alá menne a levél, akkor az én email címem vedd fel a megbízható küldők listájára, hogy nehogy lemaradj egyetlen tippemről se.

[xyz-ihs snippet=”affiliatehu”]